Steinway Lyngdorf brengt Model P200 uit

De Model P200 Surround Processor werd al een jaar geleden aangekondigd, maar het product ziet eind oktober eindelijk het levenslicht. Met dit apparaat is het volgens de Deense fabrikant Steinway Lyngdorf mogelijk om een bioscoopervaring na te bootsen.

Steinway P200De Model P200 ondersteunt diverse moderne surroundtechnieken, zoals Dolby Atmos, DTS:X en Auro-3D. Verder is er ook ondersteuning voor ‘oude’ audiocodecs voor films, bijvoorbeeld DTS-HD Master Audio en Dolby TrueHD. De HDMI-poort is in staat om 4K-materiaal en 3D-video’s te verwerken. Verder is de Model P200 ook uitgerust met de technologie RoomPerfect. Dit is een driedimensionaal ruimtecorrectie-systeem. De fabrikant benadrukt dat de volledige signaalweg digitaal verloopt zonder dat er een d/a-converter aan te pas komt. Het apparaat bevat diverse digitale/analoge in- en uitgangen om aanvullende apparatuur te koppelen.

4 reacties

      1. Bedoel je daarmee Steinway Lyngdorf of Lyngdorf? Toen ik een uitgebreide demo kreeg van hun Model D, gaven ze aan dat er in de Benelux alleen een demo set rond reist 🙂 De meeste systemen worden verkocht naar het rijke Midden Oosten en Rusland. Model M staat op mijn verlanglijst 🙂

Geef een antwoord