Popcorn Time op zwart

Meer dan een miljoen mensen gebruiken in Nederland de illegale app Popcorn Time om films en series te streamen. Er zijn meerdere versie van dit programma in omloop. Het io-domein is inmiddels offline.

Popcorn TimeTwee forks van popcorn Time zijn mateloos populair, namelijk Popcorn-time.se en https://popcorntime.io. Via laatstgenoemde versie is het niet meer mogelijk om het illegale streaming-programma te downloaden. Zowel voor Windows, Mac OS X, Linux als Android zijn de versies offline gehaald.

Bang

Een aantal ontwikkelaars van de populaire Popcorn Time-fork besloot vorige week op te stappen uit angst voor rechtszaken van filmmaatschappijen en auteursrechtorganisaties. Aangezien één ontwikkelaar de io-domeinnaam in handen had, is het programma al enige dagen niet meer beschikbaar. Uiteindelijk hebben alle medewerkers besloten om te stoppen met het project. Vooralsnog zijn er echter nog allerlei alternatieven in omloop, waaronder Popcorn-time.se.

Gerelateerde berichten

Buffalo DSD PacketVideo

NAS-systeem voor het afspelen van DSD-audio

Tijdens de afgelopen High-End in München toonde Buffalo een demo-opstelling voor het afspelen van DSD-audiobestanden via DLNA (Digital Living Network Alliance). Het systeem vloeit voort uit een partnership tussen Buffalo en PacketVideo Corporation, ontwikkelaar van de Twonky Media Server. Samen realiseren ze NAS-oplossing voor DLNA-compatible DSD-audiobestanden.

Geef een reactie