web analytics

PlayStation 4 krijgt officiële afstandsbediening

De PlayStation 4 is veel meer dan alleen een gameconsole. Menigeen speelt er via Netflix en andere apps films op af of streamt muziek via Spotify. Bediening via de controller is niet altijd even handig, want de batterij gaat nogal snel leeg. Om die reden brengt Sony een afstandsbediening voor de PlayStation 4 uit.

PS4 afstandsbedieningMet de afstandsbediening lukt het om verschillende apps op de PlayStation 4 te bedienen. Voorbeelden hiervan zijn de ingebouwde bluray-speler, Media Player, YouTube en natuurlijk Netflix. Deze officiële afstandsbediening is langwerpig en bevat onder meer het kenmerkende rondje, driehoekje, vierkantje en kruisje van de oorspronkelijke controller. Verder zien we een opname-knop en diverse multimediatoetsen.

Universele afstandsbediening

Handig is dat de afstandsbediening ook geschikt is om andere apparaten te bedienen, bijvoorbeeld een geschikte smart-tv en versterker. Het product uit de stal van Sony is later deze maand in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor een bedrag van zo’n dertig dollar. Of er ook een Europese release komt, heeft het elektronicabedrijf nog niet bevestigd.

Gerelateerde berichten

Haleigh Walsworth met MOMENTUM

Sennheiser laat zich inspireren door mode

Sennheiser laat zich van zijn modebewuste kant zien met de lancering van vier varianten van de on-ear hoofdtelefoon MOMENTUM. De nieuwste modellen uit de MOMENTUM-familie zijn compacter en sluiten dankzij het palet van frisse pasteltinten perfect aan op de nieuwste modecollecties.

Geef een reactie