web analytics

Meer verkooppunten voor Klinkt Beter 432 EVO muziekstreamer

432 EVO

De Klinkt Beter 432 EVO muziekserver is op steeds meer adressen verkrijgbaar. Er zijn de afgelopen periode vier winkels aan de resellerlijst toegevoegd.

In de Belgische winkel Colab staat de Klinkt Beter 432 EVO aangesloten op diverse high-end speakers van Focal. Verder is de Pro-versie van deze muziekstreamer sinds kort verkrijgbaar bij Vaessen Audiodesign in Brasschaat (België). Het derde nieuwe Belgische verkooppunt is Luxury Music in Wijgmaal.

432 EVO

Nederlands adres

Wie in Nederland zoekt naar een geschikt adres om de kunsten van de 432 EVO te horen, kan hiervoor terecht in Leiden. Bij Sense of Music staat het apparaat aangesloten op een paar hoornluidsprekers, buizenversterkers van Audiomat en een dac van PS Audio. In totaal is de 432 EVO nu bij negen winkels te koop in de Benelux. Een opvallende eigenschap is dat dit apparaat muziek op 432 Hz afspeelt, zodat het geluid volgens de fabrikant veel aangenamer klinkt. Lees de discussie onder dit nieuwsbericht om meer over dit onderwerp te lezen.

Gerelateerde berichten

Teufel Aureol Real - wit

Teufel Aureol Real: ultralichte open beugel hoofdtelefoon

NIEUWS – Teufel presenteert de Aureol Real; het eerste open hoofdtelefoonmodel. De Real heeft een gewicht van van slechts 185 gram, is dus ultralicht en beschikt over twee aansluitmogelijkheden. De Aureol Real heeft volgens Teufel een mooie neutrale weergave over een breed frequentiebereik, waarbij bewust is afgezien van extreme bassen.

3 reacties

  1. Wat flauw om een Linux Vortexbox onder eigennaam op de markt te brengen en daar ook nog geld voor te vragen. Nee, dat wordt in dank in de open source community afgenomen…

Geef een reactie