web analytics

Meer verkooppunten voor Klinkt Beter 432 EVO muziekstreamer

432 EVO

De Klinkt Beter 432 EVO muziekserver is op steeds meer adressen verkrijgbaar. Er zijn de afgelopen periode vier winkels aan de resellerlijst toegevoegd.

In de Belgische winkel Colab staat de Klinkt Beter 432 EVO aangesloten op diverse high-end speakers van Focal. Verder is de Pro-versie van deze muziekstreamer sinds kort verkrijgbaar bij Vaessen Audiodesign in Brasschaat (België). Het derde nieuwe Belgische verkooppunt is Luxury Music in Wijgmaal.

432 EVO

Nederlands adres

Wie in Nederland zoekt naar een geschikt adres om de kunsten van de 432 EVO te horen, kan hiervoor terecht in Leiden. Bij Sense of Music staat het apparaat aangesloten op een paar hoornluidsprekers, buizenversterkers van Audiomat en een dac van PS Audio. In totaal is de 432 EVO nu bij negen winkels te koop in de Benelux. Een opvallende eigenschap is dat dit apparaat muziek op 432 Hz afspeelt, zodat het geluid volgens de fabrikant veel aangenamer klinkt. Lees de discussie onder dit nieuwsbericht om meer over dit onderwerp te lezen.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Rotel RSX-1562 av-receiver

NIEUWS – Rotel heeft een nieuwe AV-receiver beschikbaar. En het is niet zomaar een model: de RSX1562 is de meest krachtige geïntegreerde av-oplossing die Rotel biedt. Hoeveel power? 7 x 100 watt per kanaal… Dat is niet verkeerd!

Sonos iPod docking station

Sonos gaat alweer een tijdje mee. Uit ons hoofd zitten we nu op de tweede generatie met de ZP120 en ZP90. De S5 is striktgenomen nog een eerste generatie product, maar is net na de tweede generatie geïntroduceerd. Echter, nu is de grote vraag: wanneer gaat Sonos met een iPod-dock komen? Nou, die is er nu!

3 reacties

  1. Wat flauw om een Linux Vortexbox onder eigennaam op de markt te brengen en daar ook nog geld voor te vragen. Nee, dat wordt in dank in de open source community afgenomen…

Geef een reactie