Jubileumshow bij Stassen Hifi

Stassen Hifi bestaat 60 jaar en dat viert de winkel met een uitgebreide jubileumshow. Op 29 november maken bezoekers kennis met nieuwe producten in een feestelijke sfeer. Onder meer producten van Bluesound, Classe, Klipsch, Bowers & Wilkins, NAD, Focal, Marantz en Denon staan speelklaar.

Het pand van Stassen Hifi is in 2013 flink op de schop gegaan en bevat maar liefst drie home cinema-zalen. Hierin kunnen bezoekers kennismaken met moderne audiocodecs voor films, zoals Auro-3D, Dolby Atmos en DTS-X. Maar ook liefhebbers van hifi kunnen op deze jubileumshow terecht, want Stassen Hifi heeft meerdere luisterkamers ingericht met interessante apparatuur van verschillende merken.

Bowers Wilkins 800 serie 2015Hifi-producten

Bowers & Wilkins is tijdens de jubileumshow present om de vernieuwde Daimond-serie te laten horen. De 805 D3 tot en met de 802 D3 staan speelklaar. Verder is ook het Franse Focal van de partij met de Sopra Nº1 en Sopra Nº2 speakers. Voor liefhebbers van streaming staan de tweede generatie streamingproducten opgesteld van het Canadese Bluesound. Verder maken bezoekers onder meer kennis met het nieuwe MusicCast multiroom-systeem van Yamaha.

Geef een antwoord