HOBO Hifi Den Haag organiseert workshop over streaming

Woon je in de omgeving van Den Haag en wil je meer weten over streaming. Op donderdagavond 29 oktober organiseert HOBO Hifi een interessante workshop over dit onderwerp, waarbij er producten van AVM en Paradigm centraal staan.

HOBO Hifi heeft samen met importeur Penhold een workshop over streaming voorbereid. De apparatuur is afkomstig van het Duitse merk AVM, terwijl er speakers van het Canadese merk Paradigm staan opgesteld. Alpha Audio-eigenaar Jaap Veenstra voorziet deze avond van tekst en uitleg.

Reserveren

HOBO Hifi Den Haag is donderdagavond 29 oktober om 19.00 uur geopend, waarna om 20.00 uur de workshop begint. In totaal duurt de presentatie zo’n drie kwartier. Tijdens het luisteren voorziet wijnhandel J.P. Alsem de bezoekers van een lekker drankje. Wie deze avond langs wilt komen, doet er goed aan om het online aanmeldformulier in te vullen. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is met veertig plaatsen beperkt. HOBO Hifi Den Haag is geleken aan de Loosduinseweg 679. De entree is gratis.

Gerelateerde berichten

VERNIEUWD! NAD C546BEE CD-speler

Met alle streaming-producten die momenteel op de markt verschijnen verwacht je het niet, maar NAD heeft de C545BEE CD-speler opnieuw uitgebracht. Er zijn qua specificaties diverse upgrades doorgevoerd, met als doel een toename in geluidskwaliteit en verbeterd bedieningsgemak. Dat heeft dus geleid tot de vernieuwde uitgave van de C546BEE CD-speler. Volgens NAD een nieuwe maatstaf.

Akiko Audio lanceert Powercord Purple Flame mkII

Met de Powercord Purple Flame mkII heeft het Limburgse bedrijf Akiko Audio een nieuwe voedingskabel in zijn assortiment. Volgens de eigenaren heeft de tweede versie van deze handgemaakte voedingskabel een open en ruimtelijke geluid, met een snelle timing en prettige weergave.

Geef een reactie