web analytics

Hi-Fi Klubben demonstreert oplossingen voor beter tv-geluid

Televisies zijn steeds dunner en dat gaat ten koste van de geluidskwaliteit. Volgens Hi-Fi Klubben doe je daar eenvoudig iets aan middels elegante oplossingen. Op woensdagavond 14 oktober demonstreert de winkelketen diverse methoden om het tv-geluid te verbeteren.

De demonstratie begint op 14 oktober om half 8 ‘s avonds. Wie geïnteresseerd is in deze gratis demonstratie, kan zich via deze website aanmelden. Overigens organiseert Hi-Fi Klubben dit mini-evenement in alle vestigingen van de winkelketen, dus u kunt in zowel Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Utrecht, Rotterdam, Den Haag als Almere voor alle informatie terecht.

Welke producten?

Welke producten de medewerkers aan de bezoekers gaan tonen, is helaas nog niet bekend. Wel heeft Hi-Fi Klubben een online magazine en reclamefolder vrijgegeven met allerlei tips over het samenstellen van een home cinema-set. Hierin staan onder mee producten van Denon, NAD en Cambridge Audio genoemd. Verder zal Hi-Fi Klubben de voor- en nadelen van actieve luidsprekers, soundbars, stereo-installatie en home cinema-sets uitleggen.

Gerelateerde berichten

Streaming dagen bij LDPro

Wilt u meer weten over streaming en dan specifiek streaming met bijvoorbeeld Cambridge Audio en Rega, dan kunt u op 24, 25 en 26 maart bij LDPro in Heerenveen naar binnen lopen. 

Geef een reactie