Domotica-producent Control4 integreert Bluesound-apparatuur

in Nieuws (2.038) |


Bluesound

Control4 is een bekende speler op het gebied van domotica. Denk hierbij aan het slim aansturen van audio/video-apparatuur, alarmsystemen en verlichting. Sinds kort laten ook Bluesound- en overige BluOS-apparaten (NAD) door Control4-apparatuur aansturen. 

Control4Alle producten van Bluesound zijn sinds begin oktober door Control4 gecertificeerd. Dit houdt in dat domotica-systemen van Control4 Bluesound- en BluOS-apparaten kunnen bedienen via aanraakschermen, afstandsbedieningen, draadloze keypads en mobiele apps voor iOS/Android. Control4 is voornemens om op termijn ondersteuning van meer hifi-merken te realiseren.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: