web analytics

Demo nieuwe 800-serie en NAIM bij Lexicom

Op zaterdag 7 november 2015 is er een grote demo van de nieuwe Bowers & Wilkins 800-serie bij Lexicom Multimedia in Leidschendam. Ook Ronald Dijkstra van B&W en Rowan Dernee van Latham (Naim) zijn aanwezig voor wat extra verdieping. Kortom: daar moet u bij zijn! 

We zijn eerder bij Lexicom op bezoek geweest. Onder meer om de nieuwe Bowers & Wilkins 800-serie te beluisteren. Bij Lexicom speelden ze toen op NAIM en dat klonk – klinkt – uitermate goed.

Ook bij deze demo spelen ze op de nieuwe NAIM-versterkers. Wel een aanrader om even te gaan luisteren als u geïnteresseerd bent in een nieuwe 800-serie. Of een nieuwe generatie NAIM-set natuurlijk!

Rowan Dernee van Latham en Ronald Dijkstra van Bowers gaan natuurlijk ook het nodige uitleggen over de spullen. En er is ruimte voor wat vragen. Altijd leuk en interessant.

De demo is op zaterdag 7 november.

Gerelateerde berichten

Unique Music - Booij achter orgel

Unique Music voortaan NAD Masters dealer

Eerder vandaag bereikte ons het nieuws dat Unique Music per direct NAD Masters dealer is geworden. Speciaal om dat te vieren wordt er op zaterdag 24 november een show georganiseerd op een bijzondere locatie met een wel heel aparte ambiance.

De Cary Audio AiOS mediaspeler

Mediaspeler van Cary Audio heeft alles aan boord

Cary Audio presenteerde op CES zijn nieuwste mediaspeler onder de naam AiOS, wat staat voor All-in-One-System. Deze naam dekt de lading uitstekend, want u hoeft feitelijk alleen nog speakers aan te sluiten op het apparaat waarna geluisterd kan worden.

1 reactie

Geef een reactie