Black Friday: Nieuw evenement voor onafhankelijke platenzaak

Na Record Store Day is er een nieuw evenement bedacht om onafhankelijke platenzaken in het zonnetje te zetten. Op 27 november is er namelijk Black Friday in talloze muziekwinkels in Nederland.

Black Friday is een Amerikaans concept waarbij winkelketens voor de feestdagen stunten met allerlei acties. De Nederlandse Black Friday voor platenwinkels hanteert hetzelfde concept als Record Store Day. Deze vierde donderdag van november zijn er tientallen speciale uitgaves van cd’s en lp’s verkrijgbaar, waaronder exclusieve cd-boxen. Dit zullen grotendeels Amerikaanse releases zijn, maar de organisatie doet haar best om ook wat Nederlandse uitgaves te brengen. Naar verwachting is de definitieve lijst met releases eind oktober of begin november op deze website beschikbaar. Tevens vindt u hier een lijst met deelnemende muziekwinkels. Of er ook instore optredens van artiesten op Black Friday te zien zijn, is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

Lexus

CinemaDream & Lexus organiseren audioshow

Op woensdag 24 juni is er bij autodealer Lexus Amersfoort een interessante audioshow. In het Lexus Theater is er onder meer aandacht voor producten van Mark Levinson, Kaleidescape, Sony, Revel, JBL en Stewart Screen. Hifiwinkel CinemaDream neemt de organisatie voor zijn rekening.

1 reactie

Geef een reactie