web analytics

Audio Research kondigt GSi75 geïntegreerde versterker aan

Importeur Audiac omschrijft de GSi75 geïntegreerde versterker als “de meest complete en verfijnde versterker van Audio Research ooit”. Dat belooft wat! Net als de GS150 eindversterker is het apparaat voorzien van de KT150 vacuümbuis.

Audio Research GSi75Volgens Audiac is de GSi75 niet louter een samensmelting van de Audio Research GSPe voorversterker en GS150 eindversterker in één behuizing. Het apparaat huisvest namelijk ook een d/a-converter, phonostage en hoofdtelefoonversterker. De ingebouwde dac is volledig opnieuw ontworpen en ondersteunt samplerates tot 384 kHz. Tevens is dit onderdeel in staat om dsd-bestanden te verwerken. Naast een usb-ingang heeft de GSi75 ook optische, coaxiale en analoge ingangen aan boord.

Phonostage

Ook liefhebbers van vinyl kunnen met deze geïntegreerde versterker uit de voeten dankzij de aanwezige phonostage. Luisteraars kunnen kiezen tussen 45 of 62 dB gain voor het gebruik van MM- of MC-elementen. De gewenste ingangsimpedantie stellen gebruikers naar eigen wens in op het apparaat, waarbij er keuze is tussen 47k, 1000k, 500, 200 of 100 Ohm. De GSi75 bevat verder een aparte buizensectie voor het gebruik van een hoofdtelefoon.

De Audio Research GSi75 geïntegreerde versterker staat speelklaar bij Rhapsody in Hilversum en Alpha High-End in Brasschaat (België). De adviesprijs bedraagt 16.990 euro.

 

 

Gerelateerde berichten

JBL J46BT (2)

JBL brengt twee verse hoofdtelefoons uit

Elektronicafabrikant JBL komt met twee nieuwe hoofdtelefoons (in-ear en over-ear) op de proppen. De J46BT en Synchros S400 zijn allebei in staat om via bluetooth verbinding te maken met mobiele apparatuur. Een groot voordeel, want gebruikers hebben hierdoor geen last van ellenlange snoeren.

Logo ConsuWijzer

Kortingssites bundelen krachten

Imbull, ontwikkelaar van diverse grote kortingscodesites, gaat een samenwerking aan met Promodeals, specialist in dagaanbiedingen. Hoewel beide partijen ook met elkaar concurreren, blinken ze elk in hun vakgebied uit. Imbull en Promodeals zien daarom mogelijkheden om elkaar met hun specialisme aan te vullen.

Geef een reactie