Yamaha demonstreert MusicCast multiroom-systeem tijdens X-fi show

x-fi audioshow 2015

Eind september vindt in Veldhoven de jaarlijkse X-fi show plaats in Veldhoven. Onder de talloze importeurs en audiomerken is ook Yamaha van de partij om zijn nieuwe MusicCast multiroom-systeem te presenteren.

MusicCast MusicCast is beschikbaar voor allerlei audioapparatuur. Zo neemt het merk naar Veldhoven onder meer verschillende av-receivers, een stereoreceiver, soundprojectoren, actieve luidsprekers, minisets en draadloze netwerkluidsprekers mee. Verder staat ook Yamaha’s nieuwste YSP 5600 soundbar opgesteld. Volgens het Japanse merk is dit de enige soundbar die gecertificeerd is met de filmcodecs Dolby Atmos en DTS-X. Het is de eerste keer dat het MusicCast multiroom-systeem in Nederland wordt gedemonstreerd.

MusicCast downloaden

Bezoekers krijgen het advies om de MusicCast-app alvast uit de App Store of Google Store te downloaden, zodat ze op de beurs zelf kennis kunnen maken met deze technologie. Naast MusicCast-apparatuur demonstreert Yamaha ook andere producten. De X-fi show is in het weekend van 26 en 27 september. Ook Alpha Audio is op deze beurs van de partij.

 

2 reacties

  1. Als jullie [AlphaAudio] daar dan toch zijn… vraag Yamaha even of je de fantastische NX-N500 active loudspeaker-set mag testen.
    Voor wat ze hebben qua specificaties moet het echt geweldig zijn en is ook weer eens wat anders.
    🙂

Geef een antwoord