Win een JBL Flip3

JBL Flip3

Leuk voor op vakantie, de badkamer, keuken, of wellicht de tuin? Het kan overal natuurlijk. Wij mogen van JBL een leuke Flip3 bluetooth speaker weggeven. Maar om deze te winnen, moet u wel even iets doen!

Ziet er mooi uit, toch? U kunt deze Flip3 winnen. Wij zijn benieuwd wat u met deze kekke speaker gaat doen! Geeft u hem weer aan een nichtje, kind of buurthuis? Zet u hem in de tuin of keuken? Verzin iets origineels en wellicht is deze voor u!

Stappen

 • Zet onder dit bericht wat u ermee gaat doen
 • Schrijf in voor de nieuwsbrief of Quick Update (directe updates)
 • Tweet / Facebook of Google+ dit

That’s it! Niet zo heel moeilijk toch?

Deze actie loopt tot 20-09-2015 20:00! Daarna trekken wij een winnaar en sturen we de speaker op. Heel veel succes!

17 reacties

  1. Dag Jaap, heel erg leuk dat ik een keer iets win voor in dit geval mijn dochter.. Kijk als je wilt maar een keer op de website: dancenow.nl.
   Mijn adres; Siem Domders, Eksterbos 25 5081 WN. Hilvarenbeek. Ik kan hem ook ophalen as zaterdag bij je in Veldhoven als je daar bent.
   Is de kleur te kiezen?
   Ik hoor je wel, gr. Simon

 1. Heel benieuwd wie de gelukkige is en ik wens hem of haar er veel plezier mee.
  De nieuwe lay out van de nieuwsbrief ziet er goed uit trouwens.

 2. deze Jbl zou voor mij fantastisch zijn, met mijn hele volleyteam warmlopen op goede muziek. Ook voor in de kleedkamer als we aan het douchen zijn een geweldige sfeer creëren met de jbl die tegen een spatje kan.

 3. Zou deze van JBL op mijn scooter monteren, rij nogal vaak grote afstanden en moet altijd muziek hebben tijdens de rit, en gezien ik altijd veel pijn aan mijn oren heb bij het dragen van oortjes is dit voor mij de oplossing!

 4. Ontzettend gaaf voor mijn dochter, is onlangs een zumba dansschool begonnen en probeert op straat en winkelcentra door demo’s nieuwe klanten te werven. Zou hiervoor goed van pas komen, in een leuke opvallende kleur en direct JBL reclame/promotie.
  Zou hem haar graag cadeau geven.
  Simon

  1. Dag Simon!

   Proficiat met de JBL Flip3! Ik hoop dat het helpt met de Zumba-school! Verstuur even een mail via het contactformulier. Dan kunnen we de Flip opsturen!

 5. Ideaal voor in de keuken deze speaker. Gewoon op het aanrecht, om onder het koken muziek af te spelen! De Ipad kan veilig op de tafel blijven liggen door de draadloze bluetooth streaming. Tegelijk kan ie onder het afwassen ook gewoon blijven staan, zonder me druk te maken over de mogelijke spetters water door de waterdichtheid.
  Geweldig apparaat dit 🙂

 6. Als ik die Flip 3 win, ga ik er muziek mee streamen op de fiets, in de tuin, onder de douche, op mijn werk en zal die elke vakantie mee gaan. Ik zal ‘m uitlenen aan mijn twee zoons en kijken wat zij er van vinden. Vervolgens zal ik over mijn bevindingen een leuke review schrijven voor Alpha Audio en mijn blogsite.

Geef een antwoord