web analytics

Tune Inn demonstreert Focal- en Micromega-producten

Tune Inn

De Nederlandse importeur (Smart-Audio) van Focal en Micromega zal in het weekend van 2, 3 en 4 oktober diverse nieuwe systemen demonstreren. De Alkmaarse winkel Tune Inn stelt hiervoor luisterruimte beschikbaar.

Audioshow Tune InnWelke systemen er tijdens de demonstratie speelklaar staan, is niet precies duidelijk. Tune Inn geeft aan dat het om de laatste systemen van Focal en Micromega gaat. Op de advertentiefoto herkennen we in ieder geval de Focal Aria 926 / Electra 1027 speakers en Micromega CD-30 / IA-400. Deze apparaten zult u bij een bezoekje dus waarschijnlijk aantreffen. Bezoekers maken overigens kans op de Focal Spirit One S hoofdtelefoon. Verder staat het u vrij om eigen muziek mee te nemen.

Gerelateerde berichten

Qobuz

Qobuz is gered!

Goed nieuws: Qobuz is gered. Zowel 2014 als 2015 waren lastige jaren voor Qobuz, maar het lijkt erop dat het nu goed zit. Xandrie heeft Qobuz gered. 

Geef een reactie