web analytics

Luisteren naar David Gilmour bij Rhapsody

David Gilmour

Zaterdag 5 september kunnen liefhebbers van David Gilmour (voorman van Pink Floyd) luisteren naar zijn vierde soloalbum bij Rhapsody. Hoewel de officiële releasedatum van Rattle That Lock staat gepland op 18 september, kunt u het album alvast voorproeven. Bovendien staat er ook nog eens een leuke set te spelen.

RhapsodyVorig jaar kreeg Rhapsody het voor elkaar om het nieuwe album van Pink Floyd enige tijd voor de releasedatum te draaien en afgelopen zomer lukte het met een soloplaat van Roger Waters. Ditmaal staat twee weken voor de wereldwijde release van Rattle That Lock van David Gilmour te spelen. Het album bevat in totaal tien liedjes en is opgenomen op meerdere plekken.

Demonstratieset

Als demonstratieset heeft Rhapsody gekozen voor de volgende apparatuur: Magico S5, de nieuwe Spectrals, MIT, dCS en een Dr. Feickert draaitafel. Geïnteresseerden zijn op zaterdag 5 september tussen 10.00 en 16.00 uur welkom aan de Borneolaan 25 te Hilversum. Aanmelden is niet nodig.

Gerelateerde berichten

Polk Audio TSx110b black

Polk Audio: nieuwe TSx-Serie home theater luidsprekers

Polk Audio introduceerde begin 2008 zijn high-performance, high-value TSi luidsprekerlijn. Vijf jaar later brengt Polk deze opnieuw uit, maar is deze populaire lijn volledig opnieuw ontworpen. Een nieuwe behuizing, verbeterde basweergave, een nog groter dynamisch bereik, verbeterde beeldvorming, grotere detaillering, superieur rendement ? en een nieuwe naam.

Geef een reactie