Linn introduceert Akurate Exaktbox, Exaktbox Sub en Majik Exaktbox-1

Majik Exaktbox-1

Linn komt met maar liefst drie nieuwe Exaktboxes. De Akurate Exaktbox, Exaktbox Sub en Majik Exaktbox-1 houden muziek zo lang mogelijk binnen het digitale domein en zijn bovendien geschikt voor het aansluiten van meer speakers van overige fabrikanten.

Linn Exaktbox SubDe Akurate Exaktbox beschikt over zes d/a-converters en is in staat om een paar drieweg-speakers te ‘upgraden’. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Exaktbox Sub ontworpen om een subwoofer in het Exakt-systeem te integreren. De Majik Exaktbox-1 beschikt over een eigen versterker van 100 watt per kanaal. In totaal is het mogelijk om acht kanalen naar een analoog geluidsspoor te converteren. Prettig is dat Linn nu Exakt-ondersteuning biedt aan meer speakers van andere fabrikanten. Zo ondersteunt het audiosysteem bijvoorbeeld de EF Reference 5, PMC Twenty.26 en JBL K2 S9900.

 

 

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor