Linn introduceert Akurate Exaktbox, Exaktbox Sub en Majik Exaktbox-1

Majik Exaktbox-1

Linn komt met maar liefst drie nieuwe Exaktboxes. De Akurate Exaktbox, Exaktbox Sub en Majik Exaktbox-1 houden muziek zo lang mogelijk binnen het digitale domein en zijn bovendien geschikt voor het aansluiten van meer speakers van overige fabrikanten.

Linn Exaktbox SubDe Akurate Exaktbox beschikt over zes d/a-converters en is in staat om een paar drieweg-speakers te ‘upgraden’. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Exaktbox Sub ontworpen om een subwoofer in het Exakt-systeem te integreren. De Majik Exaktbox-1 beschikt over een eigen versterker van 100 watt per kanaal. In totaal is het mogelijk om acht kanalen naar een analoog geluidsspoor te converteren. Prettig is dat Linn nu Exakt-ondersteuning biedt aan meer speakers van andere fabrikanten. Zo ondersteunt het audiosysteem bijvoorbeeld de EF Reference 5, PMC Twenty.26 en JBL K2 S9900.

 

 

Geef een antwoord