web analytics

Klinkt Beter organiseert opendeur-weekend

Audiobyte Black Dragon

In het weekend van 19 en 20 september zijn audioliefhebbers van harte welkom tijdens het opendeur-weekend van Klinkt Beter. Bezoekers kunnen onder meer apparatuur van Densen, Amphion, Audiobyte, iFI en de eigen 432 EVO muziekserver bewonderen.

432 EVODiverse speakers van Amphion staan het hele weekend speelklaar voor een luistersessie. Als DAC kiest Klinkt Beter voor de Black Dragon van Audiobyte. Dit apparaatje heeft een hoofdtelefoonversterker en volumeregeling aan boord. Van het Deense merk Densen staan de DenDAC 50 en B-330 Reference eindversterker opgesteld. Tot slot is er veel aandacht voor de eigen 432 EVO muziekserver, waarop nieuwe software draait die afgelopen zomer is uitgebracht. Opvallend is dat dit apparaat muziek op 432 Hz afspeelt, zodat het geluid volgens de fabrikant veel aangenamer klinkt. Wanneer u in dit apparaat geïnteresseerd bent, is de uitgebreide discussie onder dit nieuwsbericht het lezen waard.

Tijden

Op zaterdag 19 september is de winkel geopend van 14.00 tot 20.00 uur. Een dag later zijn bezoekers tussen 10.00 en 18.00 uur welkom. Vooraf aanmelden is niet per se nodig, maar wordt wel op prijs gesteld door de organisatoren. Klinkt Beter is gelegen aan de Blauwe Paal 45 in Wetteren (België).

Gerelateerde berichten

Linn Exakt

Linn Exakt: kom zelf luisteren!

Linn introduceert Exakt. Door integratie van digitaal/analoog-omzetting in de speaker zelf, actieve aansturing en streaming in één enkele nieuwe technologie heeft Linn met Exakt de luidspreker omgetoverd tot een intelligente, opwaardeerbare bron.

GTA

Engadget stelt lijst favoriete gaming-muziek samen

We denken er eigenlijk heel weinig over na bij het spelen van spellen: de soundtrack. Toch zijn er spellen die heel veel aandacht aan muziek en geluid in het algemeen besteden. Denk aan Killzone (van een stel Nederlanders). Engadget heeft een lijst met hun favoriete tracks gemaakt. Best interessant.

Geef een reactie