Kijktip om 18.45u: lancering Dali Opticon speakers

in Nieuws (2.042) |


Dali Opticon presentatie

Als u vandaag om 18.45 uur even niets te doen hebt, doet u er goed aan om op dit Youtube-kanaal af te stemmen. Om dit tijdstip vindt namelijk de live-presentatie plaats van de nieuwe Dali Opticon speakerlijn. Kortom, bordje eten op schoot en kijken maar!

Dali OpticonOp het YouTube-kanaal is momenteel een tijdklok te zien die afloopt. Om exact 18.45 uur Nederlandse tijd schakelt het kanaal live over naar de Hospital Club in Londen. U krijgt een presentatie te zien van de volledige Opticon-speakerlijn. In totaal zijn dat zeven producten. Wie via Facebook het evenement volgt, maakt kans op de Dali Opticon 1. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, klikt u bij de betreffende Facebook-pagina op Deelnemen. Op het moment van schrijven hebben zich al ruim 1600 deelnemers aangemeld.

Alpha Audio voelde de afgelopen week de Dali Opticon 5 al aan de tand. Hier leest u de review!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: