Kijktip om 18.45u: lancering Dali Opticon speakers

Dali Opticon presentatie

Als u vandaag om 18.45 uur even niets te doen hebt, doet u er goed aan om op dit Youtube-kanaal af te stemmen. Om dit tijdstip vindt namelijk de live-presentatie plaats van de nieuwe Dali Opticon speakerlijn. Kortom, bordje eten op schoot en kijken maar!

Dali OpticonOp het YouTube-kanaal is momenteel een tijdklok te zien die afloopt. Om exact 18.45 uur Nederlandse tijd schakelt het kanaal live over naar de Hospital Club in Londen. U krijgt een presentatie te zien van de volledige Opticon-speakerlijn. In totaal zijn dat zeven producten. Wie via Facebook het evenement volgt, maakt kans op de Dali Opticon 1. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, klikt u bij de betreffende Facebook-pagina op Deelnemen. Op het moment van schrijven hebben zich al ruim 1600 deelnemers aangemeld.

Alpha Audio voelde de afgelopen week de Dali Opticon 5 al aan de tand. Hier leest u de review!

Gerelateerde berichten

Rotel 12-serie.

Rotel introduceert nieuwe 12-serie

NIEUWS – Rotel heeft een gloednieuwe serie: de 12-serie. Deze serie is met name gefocust op streaming audio. Echter: volgens Rotel, zonder in te boeten op prestaties. Er komen zowel tuners (met streaming) als versterkers en cd-spelers. Jazeker: een échte cd-speler.

GTA

Engadget stelt lijst favoriete gaming-muziek samen

We denken er eigenlijk heel weinig over na bij het spelen van spellen: de soundtrack. Toch zijn er spellen die heel veel aandacht aan muziek en geluid in het algemeen besteden. Denk aan Killzone (van een stel Nederlanders). Engadget heeft een lijst met hun favoriete tracks gemaakt. Best interessant.

Geef een reactie