web analytics

IFA 2015 – Nieuws – Samsung richt opnieuw pijlen op Sonos

We hebben op IFA 2015 nog wat interessants gezien vanuit de hoek van Samsung. Een nieuwe serie 360 graden speakers R1, R3 en R5 en een… R7 (jeetje, origineel). Uiteraard wireless en uiteraard voor multiroom.

IFA 2015 (31)De nieuwe speakers van Samsung zijn compleet draadloos en geschikt voor multiroom gebruik. Samsung heeft de nieuwelingen voorzien van zogenaamde Ring Radiators wat geluid in 360 graden moet sturen.

De speakers zijn zowel te bedienen via de app als op het apparaat zelf. Prijzen liggen tussen de 199 en 399 dollar voor de R1, R3 en R5. De R7 kost 499 dollar.

 

Gerelateerde berichten

Arcam

Inruilactie Arcam receivers

Wie van plan is om binnenkort een Arcam-receiver aan te schaffen, doet er goed aan om snel te beslissen. Importeur Audiac is namelijk in Nederland en Luxemburg een inruilactie gestart waarbij u na inruil van uw oude versterker een fikse korting ontvangt op een nieuwe Arcam-receiver.

3 reacties

Geef een reactie