HOBO Hifi zoekt drie nieuwe medewerkers

Woont u in de buurt van Geldermalsen of Den Bosch en wilt u graag voltijd of deeltijd met hifi bezig zijn? Hobo Hifi heeft drie interessante vacatures openstaan.

Hobo HifiVoor de nieuwe vestiging in Den Bosch zoekt het bedrijf een voltijd verkoopadviseur. Verder is dit filiaal op zoek naar een parttime medewerker. De werkzaamheden bestaan uit het adviseren en verkopen van nieuwe producten. Daarnaast behoort ook het afleveren van de producten bij de klant tot de functie-omschrijving. Hobo Hifi zoekt voor de parttime baan iemand die tijdens piekmomenten en vakantieperiodes kan helpen. Een rijbewijs is een vereiste.

Bezorger

Voor het hoofdkantoor in Geldermalsen zoekt Hobo Hifi verder een bezorger/servicemedewerker. Het werk bestaat uit het bezorgen en installeren van nieuwe producten bij de klant. Bovendien is het de bedoeling om uitleg te geven en problemen op te lossen. Het betreft een voltijd functie van dinsdag tot en met zaterdag.

4 reacties

  1. Hoi Han, dit is toch een site voor audio liefhebbers? Lijkt me een mooie plek om dit te tippen, misschien kan Alpha een van hun lezers hier blij mee maken. Als hier geen berichten mochten staan van bedrijven waar geen (vervelende) reorganisaties hebben plaatsgevonden, werd het een site met weinig content vrees ik 😉

  2. Persoonlijk snap ik niet waarom jullie hier aan meewerken, betaald of niet betaald.. Maanden geleden heeft Hobo er mensen uitgedonderd, en nu weer vacatures. Dit is pure volksverlakkerij. Je zult maar een van de medewerkers zijn die door het faillissement op straat staan en deze vacatures voorbij zien komen…

    1. Dag Han,

      We krijgen NOOIT betaald om artikelen te posten. Dat dat even helder is.

      We hebben gewoon gedacht: mocht iemand graag in een winkel willen werken, dan kunnen ze dat hier zien. Het is puur ter info erop gezet. Dat het zuur is voor de ontslagen medewerkers, klopt. Dat zal ik ook nooit ontkennen. Ik ben zelf ook een paar jaar terug in een reorganisatie eruit gedonderd. Ik weet hoe het voelt.

Geef een antwoord