web analytics

Harman Kardon brengt Esquire 2 uit

Harman Kardon Esquire 2

Met de Esquire 2 heeft Harman Kardon een verbeterde versie van zijn compacte design-speaker gelanceerd. Via bluetooth is dit compacte apparaatje in staat om muziek vanaf mobiele apparaten te streamen.

Harman Kardon Esquire 2

Harman Kardon heeft de Esquire 2 voorzien van een accu met een capaciteit van 3200 mAh. Volgens de fabrikant is het daarmee mogelijk om acht uur muziek af te spelen. Er is ook een usb-poort voorhanden om onderweg mobiele apparatuur op te laden. Wie handsfree wilt bellen maakt hiervoor gebruik van vier microfoons om ruis- en echovorming zoveel mogelijk tegen te gaan. Het apparaatje is uitgerust met vier drivers die een frequentiebereik van 75 Hz tot 20 kHz realiseren. De Esquire 2 weegt bijna zeshonderd gram en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, zwart of champagne. De adviesprijs bedraagt 229 euro.

Gerelateerde berichten

Dean Peer

X-fi 2013: meesterbassist Dean Peer

Live muziek hoort bij de X-fi show en op de aankomende editie wordt die verzorgd door een meesterbassist. Dean Peer is een topbassist die eerder dit jaar was te horen op de grote High End show in München. De Amerikaan komt speciaal voor de X-fi Audioshow naar Nederland om daar de introductie van Endeavor Audio […]

Geef een reactie