web analytics

DSD-luistersessie bij Van de Leur Audio

Van de Leur

Liefhebbers van DSD-opnamen doen er goed aan om dinsdagavond 8 september naar Leiden af te reizen. Van de Leur Audio organiseert samen met Pianoworld en downloadwebsite Native DSD om 20.00 uur een interessante luistersessie. 

Jared Sacks zal als oprichter van Channel Classics en directeur van Native DSD het woord voeren. Normaliter is de Huyskamer van Van de Leur een horeca-aangelegenheid, maar dinsdag 8 september is de ruimte gereserveerd voor audioliefhebbers. De versterkers en luidspreker zijn afkomstig van Van de Leur Audio. De DAC en bekabeling  worden respectievelijk verzorgd door DIDiT en Live Cable. Kortom, de line-up is volledig van Nederlandse makelij!

Reserveren

Tijdens deze avond krijgen bezoekers meer informatie over de gebruikte hardware en software. Daarnaast krijgt uiteraard ook de DSD-techniek de nodige aandacht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveren is noodzakelijk. Van de Leur Audio is gevestigd op de Breestraat 117 te Leiden.

Gerelateerde berichten

De Audiiolab M-One ziet er exact hetzelfde uit als de M-DAC+

Audiolab M-One all-in-one

De gloednieuwe Audiolab M-One is een apparaat met meerdere functies in één behuizing. Natuurlijk een DAC, maar ook een voor- én eindversterker van 2 x 40 Watt.

Geef een reactie