Dimex met verschillende merken aanwezig op iEarshow

Cambridge Audio CX

Eerder meldden we al dat op 31 oktober en 1 november de omvangrijke iEar audioshow plaatsvindt in Oisterwijk. Importeur Dimex is dit weekend vertegenwoordigd met de merken Cambridge Audio, NuPrime, OnControls, BelCanto en Scansonic.

Scansonic MB-6Van Cambridge Audio staan de CXN en 851N netwerkspelers opgesteld. Bovendien is er aandacht voor de complete CX-serie. Namens het Deense luidsprekermerk Scansonic is ontwerper Michael Børresen aanwezig om het nieuwe topmodel MB-6 toe te lichten en vragen te beantwoorden. Dimex demonstreert tot slot ook diverse producten van NuPrime, waaronder de DAC-10, uDSD DAC en diverse versterkers. De toegang tot de iEarshow is het hele weekend gratis.

Gerelateerde berichten

Drie nieuwe Naim-versterkers

Naim introduceert drie vernieuwde en verbeterde geïntegreerde versterkers die de plaats innemen van de bestaande NAIT 5i, NAIT XS en SUPERNAIT. Alledrie de versterkers krijgen, in de ware Naim-traditie, de beschikking over grotere transformatoren en verbeterde voedingen. 

Nieuwe test-stek

Afgelopen weekend hebben we bij Alpha Audio hard gewerkt. Niet zozeer aan een review, maar aan een nieuwe testruimte. Een ruimte helemaal voor ons zelf. Een ruimte waar we luistersessies kunnen houden, trainingen kunnen houden (bijvoorbeeld over streaming) en natuurlijk lekker los kunnen gaan met reviews. Ruimte genoeg! 

Geef een reactie