Dimex met verschillende merken aanwezig op iEarshow

in Nieuws (2.038) |


Cambridge Audio CX

Eerder meldden we al dat op 31 oktober en 1 november de omvangrijke iEar audioshow plaatsvindt in Oisterwijk. Importeur Dimex is dit weekend vertegenwoordigd met de merken Cambridge Audio, NuPrime, OnControls, BelCanto en Scansonic.

Scansonic MB-6Van Cambridge Audio staan de CXN en 851N netwerkspelers opgesteld. Bovendien is er aandacht voor de complete CX-serie. Namens het Deense luidsprekermerk Scansonic is ontwerper Michael Børresen aanwezig om het nieuwe topmodel MB-6 toe te lichten en vragen te beantwoorden. Dimex demonstreert tot slot ook diverse producten van NuPrime, waaronder de DAC-10, uDSD DAC en diverse versterkers. De toegang tot de iEarshow is het hele weekend gratis.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: