web analytics

Dimex met verschillende merken aanwezig op iEarshow

Cambridge Audio CX

Eerder meldden we al dat op 31 oktober en 1 november de omvangrijke iEar audioshow plaatsvindt in Oisterwijk. Importeur Dimex is dit weekend vertegenwoordigd met de merken Cambridge Audio, NuPrime, OnControls, BelCanto en Scansonic.

Scansonic MB-6Van Cambridge Audio staan de CXN en 851N netwerkspelers opgesteld. Bovendien is er aandacht voor de complete CX-serie. Namens het Deense luidsprekermerk Scansonic is ontwerper Michael Børresen aanwezig om het nieuwe topmodel MB-6 toe te lichten en vragen te beantwoorden. Dimex demonstreert tot slot ook diverse producten van NuPrime, waaronder de DAC-10, uDSD DAC en diverse versterkers. De toegang tot de iEarshow is het hele weekend gratis.

Gerelateerde berichten

Teufel Aureol Real - wit

Teufel Aureol Real: ultralichte open beugel hoofdtelefoon

NIEUWS – Teufel presenteert de Aureol Real; het eerste open hoofdtelefoonmodel. De Real heeft een gewicht van van slechts 185 gram, is dus ultralicht en beschikt over twee aansluitmogelijkheden. De Aureol Real heeft volgens Teufel een mooie neutrale weergave over een breed frequentiebereik, waarbij bewust is afgezien van extreme bassen.

Geef een reactie