web analytics

Demo Mark Levinson No 585 bij Beter Beeld & Geluid

Mark Levinson 585

De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid heeft een interessante demonstratie op de planning staan. Op zaterdag 19 september laat de winkel alle verschillen tussen de Mark Levinson No 383 en de nieuwe versterker No 583 zien én vooral horen.

Mark Levinson 585De Mark Levinson No 585 is de nieuwe geïntegreerde versterker van het Amerikaanse merk. Naast een gewijzigde vormgeving zijn heeft de No 585 een verbeterde voeding en een groter uitgangsvermogen ten opzichte van zijn voorganger. Naar eigen zeggen is Beter Beeld & Geluid de eerste dealer die deze versterker in de showroom heeft staan. Het apparaat weegt maar liefst 33 kilo.

Verschillen

Om de verschillen met de No 383 te laten horen, organiseert het bedrijf van 13.00 tot 17.00 uur een luistersessie. Beter Beeld & geluid is gelegen aan de 1e Oosterstraat 2 te Hilversum. Geïnteresseerden hebben gratis toegang, al is het vooraf wel raadzaam om tickets te reserveren.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie