web analytics

Concertgebouw Amsterdam uitgerust met Grimm Audio LS1 surroundsysteem

Concertgebouw Amsterdam Grimm Audio

Grimm Audio heeft een speciale versie van zijn LS1 ontwikkeld voor Concertgebouw Amsterdam. Vijf speakers staan op verzoek van diverse hoogstaande geluidstechnici in de studio van het pand opgesteld.

Concertgebouw Amsterdam Grimm AudioGrimm Audio heeft de hoogte van de LS1 aangepast om de speakers passend te maken voor de beperkte studioruimte. Dankzij de speciale vorm van de LS1 is het geen probleem om de luidsprekers dicht op de wand te plaatsen, want er zou geen sprake zijn van geluidskleuring. Concertgebouw Amsterdam heeft in het verleden verschillende luidsprekers uitgeprobeerd, maar het resultaat hiervan was nooit naar tevredenheid.

Test

De Grimm Audio LS1 zou eigenlijk voor tijdelijke testdoeleinden geplaatst worden, maar ze zijn nooit meer weggegaan uit de studioruimte. Gebruikers van de studioruimte omschrijven het geluid als gedetailleerd, dynamisch en schoon. Concertgebouw Amsterdam gebruikt de speakers voor alle cd- en bluray-producties. Daarnaast worden ze jaarlijks ingezet bij honderden radio- en televisie-uitzendingen.

Gerelateerde berichten

Van den Hul CS 122

Win een Van den Hul luidsprekerkabel!

PRIJSVRAAG – We hebben weer iets moois om weg te geven bij Alpha Audio! Deze keer 2 x 2,5 meter Van den Hul CS 122 luidsprekerkabel. Verzilverd koper, lekker flexibel en heerlijk neutraal van klank. Kortom: een geweldig mooie luidsprekerkabel! En u kunt hem winnen. 

Geef een reactie