web analytics

AudioXperience-show op zaterdag 26 september

Moon 600i

Aanstaande zaterdag 26 september organiseert AudioXperience een interessante show. Op deze dag staan nieuwe producten van Aurender, Moon en Eat in de schijnwerpers.

Aurender N10Terwijl de Nederlandse hifiwereld aankomend weekend rondloopt op de jaarlijkse X-Fi-beurs in Veldhoven, organiseert AudioXperience uit Nuenen doodleuk een ‘eigen feestje‘. De demonstratieset bestaat uit diverse Moon-componenten, de N-10 muziekserver van Aurender en de Eat C-sharp platenspeler. Als luidspreker staat een paar Sonus Faber Olympica II opgesteld. Laatstgenoemde is overigens geen nieuwe speaker, maar wel een favoriet van AudioXperience. Bezoekers kunnen hun eigen favoriete LP meenemen voor een luister- én was-sessie.

Line-up

De exacte line-up van de demonstratie bij Streaming4Home is als volgt:

  • Moon Evolution 600i geïntegreerde versterker
  • Moon Neo 380 DSD Dac
  • Moon 310LP + 320S Phono voorversterker
  • Aurender N-10 muziekserver
  • EAT C-Sharp platenspeler
  • Sonus Faber Olympica II luidsprekers

Geïnteresseerden zijn tussen 10.00 en 17.00 van harte welkom voor een luistersessie.

Gerelateerde berichten

Marantz Consolette

Marantz presenteert de Consolette speakerdock

Speakerdocks; ze zijn niet meer weg te denken in audioland. Ideaal voor wie op zoek is naar een compacte oplossing in combinatie met maximaal gebruiks- en bedieningsgemak. Marantz gaat nog een stapje verder en dicht de nieuwe Consolette speakerdock zelfs de audiofiele kwaliteiten toe van de allereerste Saul B. Marantz voorversterker; de “Audio Consolette”. Nieuw […]

Geef een reactie