Arcam komt met Solo Movie

Arcam

Importeur Audiac laat ons weten dat de Arcam Solo Movie vanaf volgende week beschikbaar is. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze versterker/bluray-speler/streamer ontworpen voor filmfanaten. Niet voor niks heeft het apparaat een versterker van vijfmaal zestig watt bij een elektrische weerstand van 8 ohm aan boord.

Arcam Solo MovieDe Solo Movie is uitgerust met een optisch station om cd’s, dvd’s en blurays af te spelen. Verder zijn er vier HDMI1.4b-poorten, tweemaal S/PDIF (optisch en coaxiaal) en een phono-ingang beschikbaar. Wie het leuk vindt om radio te luisteren, kan uit de voeten met een fm/dab/dab+ tuner. Via een usb-poort is het mogelijk om mediabestanden vanaf externe opslagapparaten af te spelen. De (draadloze) netwerkaansluiting en ondersteuning voor bluetooth (aptX) maken het plaatje compleet. De Solo Movie kan volgens Arcam overweg met alle gangbare audioformaten in high-res kwaliteit. Het gewicht van deze alleskunner bedraagt 10 kilo.

Gerelateerde berichten

Anthem & Paradigm demodag bij Van Duppen Audio

Zaterdag 11 november geeft Van Duppen een show rondom producten van Anthem en Paradigm. Een feestje volgens Van Duppen, want het gaat om twee heerlijke, Canadese merken. Merken die gemeen hebben dat ze je iedere keer weer het gevoel geven ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert, of de sensatie beleeft van high-end […]

Van den Hul CS 122

Win een Van den Hul luidsprekerkabel!

PRIJSVRAAG – We hebben weer iets moois om weg te geven bij Alpha Audio! Deze keer 2 x 2,5 meter Van den Hul CS 122 luidsprekerkabel. Verzilverd koper, lekker flexibel en heerlijk neutraal van klank. Kortom: een geweldig mooie luidsprekerkabel! En u kunt hem winnen. 

4 reacties

  1. Erg benieuwd naar een Alpha test van dit apparaat. Ik heb zelf een bijna 15 jaar oude Linn classik movie di. In combinatie met een Nexus mediaplayer een fantastisch apparaat. Ik ben vooral benieuwd naar de klank van deze Arcam, klinkt hij net zo goed als mijn Linn? Voorzien van dnla, mc phono, deezer/spotify? Wat wordt zijn prijs? Ik vind hem alleen lang niet zo mooi uizien als mijn Linn, echter als hij net zo goed klinkt is dit het apparaat waar ik al jaren op wacht.

Geef een reactie