web analytics

Alpha Audio op X-Fi show

Bakkie koffie

Op 26 en 27 september 2015 is de X-Fi audio show. Natuurlijk in Veldhoven (waar de VAD-show ook altijd gehouden is). Dit jaar gaan wij er ook staan. Met interessante lezingen, demo’s en niet één maar twee mooie hifi-systemen! 

We kunnen wel zeggen: Alpha Audio komt naar u toe deze …. dit najaar. Bekt niet zo lekker. Maar feit is: er is niets leuker en leerzamer dan direct met je lezers praten. We horen graag wat u bezig houdt, wat u wilt leren en hoe u bezig bent met deze prachtige hobby!

X-Fi show

x-fi audioshow 2015Om die reden hebben we een mooie ruimte gehuurd op de X-Fi show. We gaan daar niet alleen spelen op twee prachtige sets, maar ook lezingen houden over interessante onderwerpen. Denk aan: versterker-technieken, verschillen tussen dacs en streaming audio. Hoe werkt dat? Wat is belangrijk? Ga zo maar door.

Be there!

De show is op 26 en 27 september in Koningshof Veldhoven. We drinken graag een ‘bakkie’ met u!

Gerelateerde berichten

11 reacties

  1. Dag Jaap,

    Ik zal er zijn! Samen met mijn pa. En dat ga je geweten hebben. Hopelijk zien we elkaar. Ben benieuwd. Mijn eerste echte audio-beurs. Spannend!

    Groeten

  2. Vroeg me ook af of er weer dealers van speakeronderdelen aanwezig zijn (zoals bv Speaker & Co), kan me herinneren dat er 2 jaar geleden wel een aantal ‘stands’ stonden met onderdelen. Kan ze nu in ieder geval niet goed vinden in de lijst van aanwezige deelnemers.

Geef een reactie