web analytics

Wifimedia demonstreert Kii Audio Three

Kii Audio Three

Wifimedia heeft een demonstratie gepland met de Kii Audio Three speakers aangestuurd door Roon-software. Geïnteresseerden kunnen hiervoor op vrijdag 18 september en zaterdag 19 september bij de Arnhemse winkel terecht.

Kii Audio Three De Kii Audio Three wordt aangestuurd door een klasse D-versterker van zesmaal 250 watt. Iedere driver wordt hiermee apart aangestuurd. Naast een tweeter en midrange-driver zijn er maar liefst vier woofers aanwezig. Luisteraars hebben de mogelijkheid om de Kii Audio Three zowel bedraad als draadloos aan te sluiten. De speakers zijn uitgerust met een zogeheten Active Wave Focusing-filter, waardoor de geluidsgolven zich minder naar achteren bewegen. De focus ligt meer aan de voorzijde. Deze techniek zou met name bijdragen aan een betere weergave van het laag. Verder zijn deze speakers volgens de fabrikant geschikt om dicht tegen de muur te plaatsen. De behuizing heeft een afwerking van hoogglans wit.

Roonlabs

De bediening van de Kii Audio Three verloopt via het softwarepakket Roon van Roonlabs. Hiermee lukt het om uw eigen muziekcollectie te indexeren en extra informatie op te halen. Volgens Wifimedia zijn de mogelijkheden van dit softwarepakket erg groot en de winkel is bereid om u te overtuigen middels een demonstratie.

Wifimedia is gevestigd aan de Vossenstraat 3 te Arnhem.

Gerelateerde berichten

Sonos PLAY:1

Sonos verbetert Spotify-functies

Wie een Sonos-systeem in huis heeft staan, krijgt meer mogelijkheden om goede muziek via Spotify af te spelen. Momenteel zijn de nieuwe functies van de online muziekdienst al verwerkt in de bètaversie van de Android-app. 

Geef een reactie