Webshop Hifigasten stopt ermee

in Nieuws (2.917) |


hifigasten

Vanmorgen ontdekten we bij toeval dat de deskundige webshop Hifigasten na een periode van bijna drie jaar is opgeheven. Op hun website valt te lezen dat het bedrijf per direct is gestopt. Een reden wordt niet genoemd.

Hifigasten laat weten dat ze de komende maanden nog wel bereikbaar zijn via hun Facebook-pagina. Verder bedankt het bedrijf alle partners en klanten voor het vertrouwen. Voormalig eigenaar Marc Brekelmans heeft al iets anders gevonden, want sinds vorige maand is hij als officemanager in dienst van Dynaudio. Tot voor kort combineerde Hifigasten een webshop en een online magazine met interessante artikelen. Een goed initiatief dat nu helaas is gestrand.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: