Webshop Hifigasten stopt ermee

hifigasten

Vanmorgen ontdekten we bij toeval dat de deskundige webshop Hifigasten na een periode van bijna drie jaar is opgeheven. Op hun website valt te lezen dat het bedrijf per direct is gestopt. Een reden wordt niet genoemd.

Hifigasten laat weten dat ze de komende maanden nog wel bereikbaar zijn via hun Facebook-pagina. Verder bedankt het bedrijf alle partners en klanten voor het vertrouwen. Voormalig eigenaar Marc Brekelmans heeft al iets anders gevonden, want sinds vorige maand is hij als officemanager in dienst van Dynaudio. Tot voor kort combineerde Hifigasten een webshop en een online magazine met interessante artikelen. Een goed initiatief dat nu helaas is gestrand.

https://www.alpha-audio.nl/2015/08/webshop-hifigasten-stopt-ermee/

Gerelateerde berichten

Paaldanseres tijdens Ex-Porn Star Café, Amsterdam Dance Event

Ludiek protest tegen Amsterdam Dance Event

Het levensgrote logo van het Amsterdam Dance Event op het Rembrandtplein ziet er voor een dag heel anders uit. Een vrachtwagen hees gisteren een 4 meter hoog standbeeld bovenop de ADE-kubus. De stunt is opgeëist door Amsterdam Danst Ergens Voor (ADEV), een collectief uit de underground dat op zaterdag een muzikale demonstratie door de hoofdstad […]

Geef een reactie