web analytics

Teufel Audio lanceert AIRY Color Kit

Teufel AIRY Color Kit

Met de AIRY Color Kit van Teufel Audio lukt het om de AIRY hoofdtelefoon een eigen kleurtje te geven. Er zijn vier paar verwisselbare oorkussens en drie paar siliconen ringen beschikbaar.

Teufel AIRY Color KitDe AIRY Color Kit is compatibel met alle AIRY hoofdtelefoons van Teufel Audio. De oorkussens zijn voorzien van zacht kunstleer en simpel aan de hoofdtelefoon te bevestigen. Dit werkt namelijk via een draaibeweging, waarbij er een klikgeluid hoorbaar is. Samen met de siliconen ringen zijn er talloze kleurencombinaties mogelijk. Overigens zijn de onderdelen wasbaar met behulp van warm water. Het Duitse merk levert een transportkoker mee waarin luisteraars de oorkussens en ringen kunnen opbergen. De adviesprijs van deze accessoire bedraagt 39,99 euro.

Gerelateerde berichten

Denon DA-300USB

Video Denon DA-300USB

VIDEO – We bekijken de gloednieuwe Denon DA-300USB d/a-converter die zowel pcm als dsd (via usb) kan afspelen. Een dac van 399 euro met een viertal ingangen: optisch (2x) coaxiaal en usb. En een tweetal uitgangen: cinch en een hoofdtelefoon. Vandaag alvast een video-blik op de dac! 

Geef een reactie