Simply Audio is importeur van Remton Audio

in Nieuws (2.042) |


Rempon Audio LCR

Simply Audio kennen we natuurlijk van hun gelijknamige audiokabels en als Audio Note-dealer. Sinds kort is het bedrijf ook dealer van het Tsjechische Remton Audio.

Rempton Audio 383Remton Audio heeft zich gespecialiseerd in het maken van buizen phono-stages. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld de 8382 en als topmodel de Remton LCR in zijn portfolio. De 383 en LCR zijn in de mkII=versie ook geschikt voor mc-elementen. De LCR heeft een zogeheten LCR-schakeling aan boord voor het corrigeren van de RIAA. Deze techniek draagt volgens Simply Audio bij aan een muzikaler geluid.

X-Fi hifishow

Simply Audio zal op de komend editie van de X-Fi hifishow de buizen phono-stages van Rempton Audio demonstreren in combinatie met de Maestro-luidsprekerkabel, Russell K-speakers en Audio Note-elektronica. Simply Audio heeft op deze beurs kamer 7 afgehuurd. Overigens is ook Alpha Audio present op de X-Fi hifishow.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: