web analytics

Simply Audio is importeur van Remton Audio

Rempon Audio LCR

Simply Audio kennen we natuurlijk van hun gelijknamige audiokabels en als Audio Note-dealer. Sinds kort is het bedrijf ook dealer van het Tsjechische Remton Audio.

Rempton Audio 383Remton Audio heeft zich gespecialiseerd in het maken van buizen phono-stages. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld de 8382 en als topmodel de Remton LCR in zijn portfolio. De 383 en LCR zijn in de mkII=versie ook geschikt voor mc-elementen. De LCR heeft een zogeheten LCR-schakeling aan boord voor het corrigeren van de RIAA. Deze techniek draagt volgens Simply Audio bij aan een muzikaler geluid.

X-Fi hifishow

Simply Audio zal op de komend editie van de X-Fi hifishow de buizen phono-stages van Rempton Audio demonstreren in combinatie met de Maestro-luidsprekerkabel, Russell K-speakers en Audio Note-elektronica. Simply Audio heeft op deze beurs kamer 7 afgehuurd. Overigens is ook Alpha Audio present op de X-Fi hifishow.

Gerelateerde berichten

Meridian Reference 800/MQA show

Op zaterdag 22 juli vanaf 13:00 uur organiseert Beter Beeld en Geluid een Meridian Reference 800 show met de nieuwe top-eindversterker van het merk: de Reference 857. Het is de meest krachtige eindversterker die het merk ooit heeft gebouwd: 500 W stereo en 1,5 kW gebrugd! De 857 klinkt door zijn hoge vermogen, grote bandbreedte […]

Geef een reactie