Roksan introduceert K3 CD Di cd-speler en dac

Roksan K3 CD Di

De Roksan K3 CD Di kan via het optische station rechtstreeks audio-cd’s weergeven. Verder fungeert het apparaat tevens als d/a-converter voor een reeks digitale bronnen.

Roksan K3 CD DiDe K3 CD Di maakt gebruik van hetzelfde loopwerk als de K3 CD, het standalone model van Roksan. Het dac-gedeelte accepteert audiobronnen die via een optische of coaxiale ingang zijn aangesloten. Hierbij kan het apparaat audio in een maximale resolutie van 24bit/192kHz verwerken. Via een schakelaar op de K3 CD Di lukt het om tussen drie ingangen te switchen.

Led-lampje

Roksan K3 CD Di Een opvallende eigenschap van deze cd-speler is het led-lampje aan de onderkant van het apparaat. Afhankelijk van de gekozen ingang verandert die namelijk van kleur. Zo wordt een coaxiaal signaal weergegeven met wit en optisch met blauw. Een Nederlandse adviesprijs is nog niet bekend. In Groot-Brittannië kost de Roksan K3 CD Di zo’n 1.300 pond.

Gerelateerde berichten

Loewe Orchestra 3D IS

Draadloze 3D Orchestra IS speakers van Loewe

NIEUWS – Met de introductie van het Wireless 3D Home Cinema Speaker System 3D Orchestra IS – belooft Loewe de ‘sweet spot’ in uw woonkamer om te kunnen toveren naar een heuse ‘sweet space’. Simpel gezegd; ongeacht de plaats of positie waar een luisteraar zich in de woonkamer bevindt zou dat niet van invloed mogen […]

Geef een reactie