web analytics

Kleio Audio brengt K1 versterkers uit

Kleio Audio K105

Het Britse merk Kleio Audio is een relatieve nieuwkomer in de hifi-industrie, want het bedrijf bestaat sinds 2012. Na drie jaar ontwikkelen staan de eerste producten op stapel, namelijk de K105 voorversterker en de K135 geïntegreerde versterker.

Kleio Audio K135De K135 maakt gebruik van een Klasse D-versterker met een vermogen van tweemaal 65 watt per kanaal bij een elektrische weerstand van 8 ohm. Verder kunt u uiteraard meerdere ingangen verwachten voor het aansluiten van verschillende geluidsbronnen. Luisteraars schakelen het apparaat in door op de volumeregelaar te drukken. Daarnaast is er een wit led-display aanwezig waarop het volumeniveau en de audiobron staan weergegeven.

K105

Op de K105 voorversterker zijn vijf lijningangen, twee gebalanceerde xlr-ingangen en een 3,5 millimeter-aansluiting beschikbaar. Verder kunt u de nodige uitgangen verwachten, waaronder een paar xlr-outputs. Beide versterkers zijn de eerste producten in de K1-serie. In de komende maanden komen daar nog een DAC, hoofdtelefoonversterker, draaitafel en netwerkstreamer bij. Kleio Audio demonstreert de K105 en K135 eind september tijdens een audioshow in Groot-Brittannië. De versterkers komen beschikbaar in de afwerkingen zilver, grijs en zwart.

Gerelateerde berichten

TIDAL

TIDAL opent zijn deuren in Nederland

Groot nieuws vandaag voor liefhebbers van streaming muziek! Muziekdienst TIDAL is namelijk per direct in Nederland beschikbaar. Luisteraars kunnen de catalogus rechtstreeks benaderen zonder dat daarvoor gecertificeerde audioapparatuur nodig is.

5 reacties

    1. Er is gewoon nog niet heel veel officieel bekend. Vandaar dat Maikel nog niet veel meer kan melden. Ben zelf ook benieuwd naar de échte specs. Er zijn imiddels behoorlijk wat soorten klasse D. Sommige mooi, andere zeker niet begerenswaardig. Geen digitale inputs zo te lezen. Jammer wel…

Geef een reactie