web analytics

Gydotron Audio vernieuwt website en merkenportfolio

Gydotron Audio Website

De Belgische winkel Gydotron Audio heeft zijn website in een nieuw jasje gestoken. Verder is het merkenportfolio het afgelopen jaar met maar liefst zeven merken uitgebreid.
Gydotron AudioDe vorige versie van www.gydotron.com was nogal gedateerd en nodig aan vernieuwing toe. Gydotron Audio heeft haar website dan ook grondig vernieuwd. Producten en winkelinformatie worden overzichtelijk gepresenteerd. Verder is er aandacht voor evenementen. Zo organiseert de winkel op 30 augustus en 12/13 september interessante audioshows. Hoewel er op de website diverse producten van verschillende merken staan beschreven, is er geen webshop ingebouwd. Het is dus niet mogelijk om audioapparatuur online te bestellen. Wat ons betreft is dat niet zo’n probleem, omdat hifi-liefhebbers speakers en overige apparatuur meestal toch in de praktijk willen beluisteren.

Nieuwe merken

Sinds kort zijn de volgende merken bij Gydotron Audio verkrijgbaar: Astell & Kern, Kii Audio, Lindemann, Lumin Music, Manger, Russell K en Vitus Audio. Tijdens de Gydotron Audio Show op 12 en 13 september komen deze merken uitgebreid aan bod. De winkel is te vinden op het volgende adres: Turnhoutsebaan 241, 2110 Wijnegem (België).

Gerelateerde berichten

Spotify iPad

Spotify lanceert eindelijk iPad app

NIEUWS – Voor de fanatieke gebruikers van Spotify duurde het misschien wel veel te lang, maar hij is er dan eindelijk: de iPad app! Dus op een groter scherm met meer overzicht op de bank of onderweg toegang tot de complete muziekcatalogus en alle afspeellijsten.

Stream Unlimited

IFA 2015 – Nieuws – Stream Unlimited

We lopen natuurlijk ook dit jaar over IFA. En daar zien we de meest interessante dingen voorbij komen. Op de stand van StreamUnlimited zien we bijvoorbeeld twee nieuwe platforms: de Stream800 en de Stream810. Platforms die we naar alle waarschijnlijkheid veel gaan terug zien. 

Geef een reactie