Bowers & Wilkins komt met drie nieuwe inbouwluidsprekers

Met de introductie van de CWM Cinema 7, CCM Cinema 7 en CCM 632 lanceert Bowers & Wilkins in één klap drie kersverse inbouwspeakers. Het Britse merk belooft hiermee echte hifi-kwaliteit en een gemakkelijk bevestigingssysteem.

CCM Cinema 7 Front 1_1024x683De CCM 632 is een compacte breedbandluidspreker met een diameter van drie inch. In totaal is dit exemplaar slechts vijftien centimeter breed en dus ideaal geschikt voor inbouw-oplossingen waarin er weinig ruimte beschikbaar is. Dankzij een geïntegreerde backbox en nieuw bevestigingssysteem (ZipDog) is de montage in het plafond volgens Bowers & Wilkins kinderspel. De fabrikant levert een vierkant en rond speakerrooster mee.

CWM en CCM Cinema 7

De CWM en CCM 9 zijn respectievelijk bedoeld voor wand- en plafondinbouw. De CWM-versie heeft een centraal uitgeruste tweeter aan boord en kan zowel in een stereo- als surroundopstelling gebruikt worden. Luisteraars hebben de keuze om deze wandspeaker naast, onder of boven het scherm te monteren. De CCM-versie beschikt net als de CWM-variant over nieuwe drivers. De magnetische kappen zorgen voor een discrete installatie. Gunstig is dat de drivers onder een hoek zijn geplaatst, zodat de audiogolven de zitpositie van de luisteraar beter bereikt.

CWM Cinema 7 Front 1 lr_576x768Prijs en beschikbaarheid

De CWM Cinema 7, CCM Cinema 7 en CCM 632 zijn vanaf augustus beschikbaar. De prijzen zijn respectievelijk 750, 550 en 200 euro.

Gerelateerde berichten

Pioneer SBX-N700

Drie nieuwe Soundbars van Pioneer

Pioneer Europe lanceert drie Soundbar-modellen voor de filmliefhebber, die maximaal wil genieten van helder geluid uit zijn tv. De SBX-N700, de SBX-N500 en de SBX-300 maken via Bluetooth eenvoudig verbinding met elk apparaat dat is voorzien van een Bluetooth-functie. 

Loewe

Nieuw productgamma voor Loewe

Tijdens de IFA-beurs in Berlijn had Loewe volop nieuws te melden. Zo brengt het Duitse bedrijf op termijn twee verse series televisietoestellen uit, namelijk de Masterpiece- en Reference-lijn. Bovendien maakte het concern bekend dat zowel oude als nieuwe toestellen op een nieuw besturingssysteem gaan draaien.

Geef een reactie