web analytics

Bowers & Wilkins komt met drie nieuwe inbouwluidsprekers

Met de introductie van de CWM Cinema 7, CCM Cinema 7 en CCM 632 lanceert Bowers & Wilkins in één klap drie kersverse inbouwspeakers. Het Britse merk belooft hiermee echte hifi-kwaliteit en een gemakkelijk bevestigingssysteem.

CCM Cinema 7 Front 1_1024x683De CCM 632 is een compacte breedbandluidspreker met een diameter van drie inch. In totaal is dit exemplaar slechts vijftien centimeter breed en dus ideaal geschikt voor inbouw-oplossingen waarin er weinig ruimte beschikbaar is. Dankzij een geïntegreerde backbox en nieuw bevestigingssysteem (ZipDog) is de montage in het plafond volgens Bowers & Wilkins kinderspel. De fabrikant levert een vierkant en rond speakerrooster mee.

CWM en CCM Cinema 7

De CWM en CCM 9 zijn respectievelijk bedoeld voor wand- en plafondinbouw. De CWM-versie heeft een centraal uitgeruste tweeter aan boord en kan zowel in een stereo- als surroundopstelling gebruikt worden. Luisteraars hebben de keuze om deze wandspeaker naast, onder of boven het scherm te monteren. De CCM-versie beschikt net als de CWM-variant over nieuwe drivers. De magnetische kappen zorgen voor een discrete installatie. Gunstig is dat de drivers onder een hoek zijn geplaatst, zodat de audiogolven de zitpositie van de luisteraar beter bereikt.

CWM Cinema 7 Front 1 lr_576x768Prijs en beschikbaarheid

De CWM Cinema 7, CCM Cinema 7 en CCM 632 zijn vanaf augustus beschikbaar. De prijzen zijn respectievelijk 750, 550 en 200 euro.

Gerelateerde berichten

Releaselijst Black Friday bekend

In navolging van Record Store Day is er dit jaar nog een dag waarop er exclusieve releases in diverse cd/platen-winkels verkrijgbaar zijn. Op vrijdag 27 november is het namelijk Black Friday. De releaselijst is sinds kort bekend.

Geef een reactie