web analytics

Audiac huurt drie ruimtes op X-fi hifi-beurs

x-fi audioshow 2015

Importeur Audiac pakt op de aankomende X-fi hifi-beurs groots uit. Op 26 en 27 september staan in de ruimtes de merken McIntosh, Mark Levinson en Arcam in de schijnwerpers.

Mark Levinson 585In kamer 32 staan meerdere McIntosh-apparaten paraat waaronder een nieuwe streaming audio-oplossing. In de luisterruimte staat eveneens een set Sonus Faber-luidsprekers te spelen. In kamer 33 staat de nieuwe high-end versterker Mark Levinson No 585 opgesteld. Om dit apparaat goed tot z’n recht te laten komen zijn er Revel Ultima-speakers op de versterker aangesloten. In kamer 34 laat Arcam zien hoe zijn Class G-versterker functioneert inclusief de Solo Movie en Music.

Veldhoven

De X-fi hifi-beurs vindt op 26 en 27 september plaats in Veldhoven. Ook Alpha Audio is dit weekend van de partij. Kijk voor meer informatie op de website van de X-fi Audioshow.

Gerelateerde berichten

logo iCentre

Einde voor iCentre in Haarlem?

Voor het iCentre-filiaal in Haarlem dreigt alsnog sluiting. De failliete iCentre-keten werd eind juni door de BAS Group overgenomen, waarna de Apple-winkel aan de Grote Markt weer zijn deuren opende. Maar volgens het Haarlems Dagblad heeft de BAS Group altijd al de intentie gehad om het iCentre in 2014 te sluiten.

spotify-windows-phone-8-app

Spotify voor Windows Phone 8 gelanceerd

NIEUWS – Eén van de apps waar een muziekliefhebber met een smartphone niet zonder kan, is Spotify. De app ontsluit miljoenen nummers die u nog niet kent. Windows Phone 7 heeft vrij lang zonder gemoeten. Voor versie 8 is het gelukkig sneller geregeld. 

Geef een reactie