Audiac huurt drie ruimtes op X-fi hifi-beurs

in Nieuws (1.870) |


x-fi audioshow 2015

Importeur Audiac pakt op de aankomende X-fi hifi-beurs groots uit. Op 26 en 27 september staan in de ruimtes de merken McIntosh, Mark Levinson en Arcam in de schijnwerpers.

Mark Levinson 585In kamer 32 staan meerdere McIntosh-apparaten paraat waaronder een nieuwe streaming audio-oplossing. In de luisterruimte staat eveneens een set Sonus Faber-luidsprekers te spelen. In kamer 33 staat de nieuwe high-end versterker Mark Levinson No 585 opgesteld. Om dit apparaat goed tot z’n recht te laten komen zijn er Revel Ultima-speakers op de versterker aangesloten. In kamer 34 laat Arcam zien hoe zijn Class G-versterker functioneert inclusief de Solo Movie en Music.

Veldhoven

De X-fi hifi-beurs vindt op 26 en 27 september plaats in Veldhoven. Ook Alpha Audio is dit weekend van de partij. Kijk voor meer informatie op de website van de X-fi Audioshow.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: