Yamaha brengt geïntegreerde A-S1100 stereoversterker uit

Yamaha A-S1100

De A-S1100 omschrijft Yamaha als een geïntegreerde stereoversterker in een luxe uitvoering. Eigenschappen zijn onder meer symmetrische versterkeropbouw en analoge VU-meters.

Yamaha_A-S1100_schwarz_schraeg_1024x585Yamaha’s nieuwste paradepaardje maakt gebruik van een mosfet-circuit om een optimale stereoweergave te bereiken. Er zijn vier aparte versterkerunits aanwezig die een vermogen van 190 watt per kanaal realiseren. Met ondersteuning voor bi-wiring zijn er aan de achterzijde dubbele luidsprekerterminals beschikbaar. Er is ook een phono-versterker aanwezig met ondersteuning voor het mm- en mc-element. Yamaha heeft diverse maatregelen genomen om de weergave zo oorspronkelijk mogelijk weer te geven. Een overzicht van alle specificaties vindt u op deze webpagina.

De Yamaha A-S1100 is vanaf juli verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. De adviesprijs bedraagt 1.799 euro.

3 reacties

  1. Ik hoorde dat deze Yamaha versterkers bijzonder goed zijn. Die uitspraak komt van een audio speciaalzaak eigenaar die ook verdeler is van een aantal zeer exotische merken die aanzienlijk meer kosten. Zegt toch wel wat…….

  2. Mooi om te zien dit apparaat.
    Als jullie zouden zeggen dat het hier om een apparaat uit de jaren 80 gaat en niet om een nieuw apparaat.
    Ziet er lekker nostalgisch uit… Klinkt ‘t ook goed?

Geef een antwoord