Tidal komt met familie-account

in Nieuws (2.040) |


Tidal

Tidal komt – net als bijvoorbeeld Spotify – met een speciale account voor gezinnen. Elke extra account kost slechts de helft – dus ongeveer 10 euro. En bij een lossy-account slechts 5 euro. 

Een losse account bij Tidal op de lossless-dienst, kost 19,99 euro. De ‘gewone’ kost 9,99 euro. Als iedereen in het gezin een account wil – er kan immers maar één ingelogd zijn per account – dan zou dat een dure grap kunnen worden. Vandaar dat ook Tidal nu korting geeft op extra accounts. Elke extra account kost de helft: 50% korting dus. Er kunnen maximaal vier accounts met korting worden afgenomen.

De extra accounts vallen onder een hoofdaccount: de parent-account. Elke account kan gewoon individueel gebruikt worden en kan onbeperkt streamen. Ook die accounts kunnen op drie apparaten ingezet worden voor offline muziek.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: