web analytics

Teufel en Raumfeld op IFA 2015

De IFA in Berlijn is de grootste Europese beurs voor consumenten-elektronica. Dit jaar staan de deuren open van vier tot en met negen september. Eigenlijk kunnen we wel stellen dat alle grote merken aanwezig zijn. En dit jaar zijn dat ook Teufel en Raumfeld. 

Wie écht mee wil doen, is aanwezig op IFA. Alle grote partijen staan er. En wil wil patsen huurt een halve tot hele hal af. U gelooft echt uw ogen niet. De schaal van IFA is echt ronduit bizar.

Thuiswedstrijd

Teufel en Raumfeld staan dit jaar in hal 1.2, stand 103. Daar kunt u alle nieuwe producten van het Berlijnse merk aanraken en beluisteren. Volgens Teufel hebben ze over de gehele linie nieuwe producten..

De reden dat Teufel en Raumfeld aanwezig zijn, is eenvoudig: bereik. Ze willen nog dichter bij de klanten staan. En waar kan dat beter dan op de grootste beurs rondom consumenten-elektronica?

Gerelateerde berichten

hifigasten

Keurmerk voor Hifigasten

Goed nieuws voor wie hifi wil shoppen bij hifigasten. De webshop – met advies en reviews – heeft onlangs het keurmerk voor webshops gekregen. Kortom: gemak én veiligheid gegarandeerd. 

Geef een reactie