Sonos introduceert Play:1 Tone

Sonos Play 1 Tone

We weten even niet zo goed wat we hiervan moeten vinden. Sonos introduceert een limited editie van de Play:1… De Tone. Dit is naar wij weten de tweede gelimiteerde versie van de mini-Sonos. De Tone biedt een andere kleurstelling en afwerking. 

Het moet wel interessant zijn, want Sonos komt weer met een limited editie van de Play:1. De Tone komt in zwart en wit en kost ?249. Dus ?50 meer dan een standaard Play:1.

Sonos heeft het de hele tijd over de geweldige geluidskwaliteit, maar we kunnen nergens aparte specificaties vinden. We zien alleen dat de afwerking anders is.

We zien een zwarte en een witte Sonos Play:1 Tone. De afwerking is mat en het logo is er subtiel in verwerkt. Eerlijk is eerlijk: hij ziet er goed uit.

Meer informatie vindt u hier. U kunt daar ook uw e-mail achterlaten om een seintje te krijgen als de Tone-editie klaar staat.

Gerelateerde berichten

iEar

iEar’ | Ultimate sound and vision organiseert grote audioshow

In het weekend van 31 oktober en 1 november organiseert iEar? | Ultimate sound and vision een uitgebreide audioshow. Voorheen organiseerde de winkel in het najaar de A/V 6-daagse, maar ditmaal is er gekozen voor een externe locatie. Bij Landgoed De Rosep in Oisterwijk vinden er in 25 verschillende ruimtes diverse demonstraties plaats.

6 reacties

  1. Het antwoord van Sonos op mijn vraag: The difference is the understated design that blends gracefully with any room in your home. Dat is toch een hele forse meerprijs voor alleen een ander kleurtje aluminium.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor