Nieuwe functie in Spotify: Discover Weekly

spotify

De harde concurrentiestrijd tussen diverse online muziekdiensten resulteert de afgelopen tijd in veel vernieuwingen. Zo rolde het Zweedse Spotify onlangs de functie Discover Weekly uit.

SpotifyZoals de naam al doet vermoeden, presenteert Spotify in het onderdeel Discover Weekly op wekelijkse basis nieuwe muziek. Op maandag krijgt iedere gebruiker een nieuwe lijst met nummers gepresenteerd die aansluiten op de muzieksmaak en het luistergedrag. In plaats van dat Spotify populaire muziek voorschotelt, haalt de dienst voornamelijk nummers van onbekende artiesten boven water. Een leuke manier dus om leuke tracks te ontdekken!

Update installeren

Een voorwaarde is dat luisteraars in de desktopversie een update installeren. U regelt dat door naar Help en Over Spotify te navigeren, waarna u klikt op de downloadlink. Vervolgens start u Spotify opnieuw op en ziet u aan de linkerkant het nieuwe onderdeel staan tussen de overige afspeellijsten. Overigens is de nieuwe functie momenteel nog niet voor iedereen beschikbaar, maar op termijn kan elke gebruiker met Discover Weekly uit de voeten. De lijst bestaat in totaal uit dertig nummers van verschillende artiesten.

Gerelateerde berichten

Synology DS414slim

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

Geef een reactie