web analytics

X-fi Audio Import gaat Ferguson Hill distribueren

Vanaf heden neemt X-fi Audio Import de distributie van Ferguson Hill-luidsprekers voor zijn rekening. Dit merk staat bekend als fabrikant van fraaie hoornluidsprekers, waarbij er veel aandacht is voor design.

Ferguson HillFerguson Hill is sinds 2003 actief in de drukbezette hifi-markt en heeft zich altijd puur gericht op het ontwikkelen van hoornluidsprekers. Met name de FHOO1 is dankzij zijn transparante hoorn een heuse bezienswaardigheid. Aan X-fi de taak om dit mooie merk bij het Nederlandse publiek onder de aandacht te brengen. De importeur is momenteel bezig met de voorbereidingen middels het werven van dealers. Vanaf augustus is het mogelijk om demonstraties aan te vragen. Verder is Ferguson Hill aanwezig tijdens de landelijke X-fi Audio show in Veldhoven in het weekend van 26 en 27 september.

Gerelateerde berichten

Arcam komt met Music Boost

We hebben er al eerder iets over geschreven. Maar nu hebben we officieel van importeur Audiac gehoord dat hij eraan komt: de Arcam Music Boost. Een dac met accupack voor de iPhone 6.  

Geef een reactie