web analytics

X-fi Audio Import gaat Ferguson Hill distribueren

Vanaf heden neemt X-fi Audio Import de distributie van Ferguson Hill-luidsprekers voor zijn rekening. Dit merk staat bekend als fabrikant van fraaie hoornluidsprekers, waarbij er veel aandacht is voor design.

Ferguson HillFerguson Hill is sinds 2003 actief in de drukbezette hifi-markt en heeft zich altijd puur gericht op het ontwikkelen van hoornluidsprekers. Met name de FHOO1 is dankzij zijn transparante hoorn een heuse bezienswaardigheid. Aan X-fi de taak om dit mooie merk bij het Nederlandse publiek onder de aandacht te brengen. De importeur is momenteel bezig met de voorbereidingen middels het werven van dealers. Vanaf augustus is het mogelijk om demonstraties aan te vragen. Verder is Ferguson Hill aanwezig tijdens de landelijke X-fi Audio show in Veldhoven in het weekend van 26 en 27 september.

Gerelateerde berichten

AVM Evolution CD3.2

AVM Evolution CD3.2: een digitale alleseter

NIEUWS – AVM biedt met de Evolution CD3.2, net als steeds meer fabrikanten, een DAC met veel (7) digitale ingangen: 2 x USB (zonder installatie externe driver), 2 x SPDIF, 2 x optical, AES/EBU; het is allemaal aanwezig. Maar zoals de type-aanduiding al min of meer verraadt, met behoud van een CD-loopwerk.

Russell K

Nieuw speakermerk: Russell K

Distributeur Hear Everything Audio Import is in zee gegaan met het gloednieuwe speakermerk Russell K. De geestelijk vader van dit bedrijf is Russel Kauffman. Geen onbekende in de hifi-wereld, want de Brit werkte voorheen als technicus onder meer voor bekende merken als Wharfedale, Monitor Audio, Bowers & Wilkins en Morel.

Geef een reactie