web analytics

X-fi Audio Import gaat Ferguson Hill distribueren

Vanaf heden neemt X-fi Audio Import de distributie van Ferguson Hill-luidsprekers voor zijn rekening. Dit merk staat bekend als fabrikant van fraaie hoornluidsprekers, waarbij er veel aandacht is voor design.

Ferguson HillFerguson Hill is sinds 2003 actief in de drukbezette hifi-markt en heeft zich altijd puur gericht op het ontwikkelen van hoornluidsprekers. Met name de FHOO1 is dankzij zijn transparante hoorn een heuse bezienswaardigheid. Aan X-fi de taak om dit mooie merk bij het Nederlandse publiek onder de aandacht te brengen. De importeur is momenteel bezig met de voorbereidingen middels het werven van dealers. Vanaf augustus is het mogelijk om demonstraties aan te vragen. Verder is Ferguson Hill aanwezig tijdens de landelijke X-fi Audio show in Veldhoven in het weekend van 26 en 27 september.

Gerelateerde berichten

Marantz nieuwe line-up

D&M Conferentie 2017 – Transparant Unity

Het sleutelwoord van dit jaar bij de D&M conferentie – of eigenlijk Sound United – is duidelijk: helderheid. Een fusie – of overname – vereist natuurlijk uitleg. En dat is gedaan tijdens de presentatie van Kevin Duffy; CEO van Sound United. De nieuwe koers houdt de merken van D&M in ere. Polk, Definitive Technology en […]

Geef een reactie