web analytics

Wilson Benesch brengt A.C.T. One Evolution uit

De Britten van Wilson Benesch hebben een nieuwe vloerstander van 1,20 meter hoog ontwikkeld, namelijk de A.C.T. One Evolution. Deze speaker uit de Geometry Series is voorzien van vier hoogwaardige drivers.

Wilson-Benesch-A.C.T-1Wilson Benesch heeft veel aandacht besteed aan de kastconstructie. Zo zijn er diverse maatregelen genomen om de A.C.T. One Evolution zoveel mogelijk stijfheid mee te geven en trillingen te verminderen. Onder de motorkap is iedere speaker uitgerust met drie Tactic II drivers en een ‘Semisphere’ Tweeter. Bijzonder is dat de fabrikant ervoor heeft gekozen om een midden-hoog Tactic II driver als bovenste unit te implementeren in plaats van een tweeter. Dankzij dit Troika-systeem is naar eigen zeggen perfecte integratie van midden- en hoogfrequente eenheden mogelijk.

Prijs en lancering

De Wilson Benesch A.C.T. One Evolution komt in augustus op de markt. Tijdens de X-fi Audioshow op 26 en 27 september 2015 in Veldhoven kunnen geïnteresseerden kennismaken met deze hoogwaardige luidspreker. De adviesprijs bedraagt 28.400 euro per paar.

Gerelateerde berichten

Logitech Harmony one plus

Win een Logitech Harmony One+

Alpha Audio vindt het weer eens tijd voor een mooie prijsvraag. Deze keer mogen we een Logitech Harmony One+ weggeven. Bedankt ZeelandICT! De Harmony-serie van Logitech maakt het mogelijk álle – maar dan ook echt alle – afstandsbedieningen in het huis te vervangen voor één model. Namelijk de Harmony. Geïnteresseerd? 

Linn Majik DSM

Linn rust ook Majik DSM uit met HDMI

De DS (Digital Streaming) lijn van Linn heeft nu ook een versie van de Majik uitgebracht met HDMI ingangen. Deze Majik DSM is de feitelijke opvolger van de Majik DS-I, dus een DS voorzien van een 2 x 90W eindversterker, met daarbij ook nog eens HDMI ingangen. En dat maakt ‘m erg compleet en klaar […]

Geef een reactie