web analytics

Sony lanceert PlayStation 4 met 1 TB-schijf

playstation 4

De harde schijf van de PlayStation 4 krijgt een steeds prominentere rol en daarom hebben veel gebruikers behoefte aan een grotere harde schijf. Sony heeft naar deze wens geluisterd en komt binnenkort met een versie van 1 TB op de proppen.

Media Player PS4Duidelijk is dat de nieuwste PlayStation 4 beschikbaar komt voor de Europese markt, al is nog niet bevestigd of Nederland daar ook bijzit. Op 15 juli ligt het product in de winkelschappen. De adviesprijs is nog onbekend. Met 1 TB verdubbelt Sony in één klap de opslagcapaciteit van zijn spelconsole. Een logische keuze, want het opslaan van games en films neemt steeds meer ruimte in beslag. Overigens is het voor bestaande gebruikers mogelijk om zelf een grotere harde schijf in te bouwen met behoud van uw opslaggegevens. Eerder kondigde Microsoft al een 1 TB-versie van zijn Xbox One aan.

Gerelateerde berichten

AudioPart distributeur Van Medevoort

NIEUWS – Van Medevoort heeft AudioPart aangesteld als officiële distributeur voor Van Medevoort binnen Nederland en België. Kenners zullen nog weten dat dit voorheen een taak van Clofis was. Helaas is dat eind vorig jaar gestopt. Vanaf 15 april gaat AudioPart aan de slag met Van Medevoort. 

Geef een reactie