web analytics

Sony lanceert PlayStation 4 met 1 TB-schijf

playstation 4

De harde schijf van de PlayStation 4 krijgt een steeds prominentere rol en daarom hebben veel gebruikers behoefte aan een grotere harde schijf. Sony heeft naar deze wens geluisterd en komt binnenkort met een versie van 1 TB op de proppen.

Media Player PS4Duidelijk is dat de nieuwste PlayStation 4 beschikbaar komt voor de Europese markt, al is nog niet bevestigd of Nederland daar ook bijzit. Op 15 juli ligt het product in de winkelschappen. De adviesprijs is nog onbekend. Met 1 TB verdubbelt Sony in één klap de opslagcapaciteit van zijn spelconsole. Een logische keuze, want het opslaan van games en films neemt steeds meer ruimte in beslag. Overigens is het voor bestaande gebruikers mogelijk om zelf een grotere harde schijf in te bouwen met behoud van uw opslaggegevens. Eerder kondigde Microsoft al een 1 TB-versie van zijn Xbox One aan.

Gerelateerde berichten

TIDAL

Tidal gaat Netflix achterna

Naast het aanbieden van lossless-streams onderscheidt Tidal zich ook nog op een ander vlak van concurrerende muziekdiensten. Het Amerikaanse bedrijf is bezig om twee televisieseries in de steigers te zetten. Vanzelfsprekend verschijnen deze afleveringen in eerste instantie uitsluitend op Tidal.

Duitse investeerders kopen Loewe

De Duitse televisiefabrikant Loewe had het al een tijdje moeilijk om de begroting rond te krijgen, maar gelukkig heeft het bedrijf een oplossing gevonden. Een groep investeerders neemt Loewe voor een groot deel over.

Geef een reactie