web analytics

Sony lanceert PlayStation 4 met 1 TB-schijf

playstation 4

De harde schijf van de PlayStation 4 krijgt een steeds prominentere rol en daarom hebben veel gebruikers behoefte aan een grotere harde schijf. Sony heeft naar deze wens geluisterd en komt binnenkort met een versie van 1 TB op de proppen.

Media Player PS4Duidelijk is dat de nieuwste PlayStation 4 beschikbaar komt voor de Europese markt, al is nog niet bevestigd of Nederland daar ook bijzit. Op 15 juli ligt het product in de winkelschappen. De adviesprijs is nog onbekend. Met 1 TB verdubbelt Sony in één klap de opslagcapaciteit van zijn spelconsole. Een logische keuze, want het opslaan van games en films neemt steeds meer ruimte in beslag. Overigens is het voor bestaande gebruikers mogelijk om zelf een grotere harde schijf in te bouwen met behoud van uw opslaggegevens. Eerder kondigde Microsoft al een 1 TB-versie van zijn Xbox One aan.

Gerelateerde berichten

Win een usb-dac!

PRIJSVRAAG – We hebben de review over de Audioengine D1 net geschreven en waren bijzonder enthousiast. Nu heeft hifi123 laten weten dat we dit dacje mogen weggeven. Mooi toch? Wij vinden het in ieder geval een leuke actie. Wat moet u doen? Simpel… schrijf u in voor de nieuwsbrief! Ben u al lid? Dan is […]

Geef een reactie