web analytics

Sony brengt BDP-S6500 bluray-speler uit

Met de BDP-S6500 brengt het Japanse merk Sony een nieuwe bluray-speler uit. De belangrijkste kenmerken van het apparaat zijn ondersteuning van 4K en een krachtige wifi-adapter.

Sony BDPS6500Wanneer gebruikers de BDP-S6500 op een televisie aansluiten, is het mogelijk om bluray-films op te schalen naar 4K. Hiervoor heeft Sony een krachtige videoprocessor toegevoegd die de beelden converteert naar een resolutie van 3840 x 2160 pixels.

Audio

Ook op het gebied van geluid zijn er diverse verbeteringen toegevoegd. De Digital Music Enhancer is in staat om drie audiotechnieken te combineren, waarmee het naar verluidt lukt om meer details uit gecomprimeerde muziek te halen en het dynamische bereik te vergroten. Aan de binnenkant zitten meerdere wifi-antennes geïntegreerd wat een sterker signaal zou moeten opleveren voor het streamen van mediabestanden. Sony noemt deze techniek Super Wifi.

De Sony BDP-S6500 heeft een adviesprijs van 149 euro.

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio

Nieuwsupdate CES 2015 (deel 1)

Momenteel vindt in Las Vegas de grootste elektronicabeurs ter wereld plaats, namelijk CES 2015. Omdat we dagelijks worden overspoeld met omvangrijke persberichten, bundelen we het audionieuws in korte items. U hoeft hierdoor geen ellenlange teksten te lezen, terwijl u evengoed vlot op de hoogte bent van de recentste ontwikkelingen in het audiolandschap. Hierbij het eerste deel […]

Geef een reactie