web analytics

Sony brengt BDP-S6500 bluray-speler uit

Met de BDP-S6500 brengt het Japanse merk Sony een nieuwe bluray-speler uit. De belangrijkste kenmerken van het apparaat zijn ondersteuning van 4K en een krachtige wifi-adapter.

Sony BDPS6500Wanneer gebruikers de BDP-S6500 op een televisie aansluiten, is het mogelijk om bluray-films op te schalen naar 4K. Hiervoor heeft Sony een krachtige videoprocessor toegevoegd die de beelden converteert naar een resolutie van 3840 x 2160 pixels.

Audio

Ook op het gebied van geluid zijn er diverse verbeteringen toegevoegd. De Digital Music Enhancer is in staat om drie audiotechnieken te combineren, waarmee het naar verluidt lukt om meer details uit gecomprimeerde muziek te halen en het dynamische bereik te vergroten. Aan de binnenkant zitten meerdere wifi-antennes geïntegreerd wat een sterker signaal zou moeten opleveren voor het streamen van mediabestanden. Sony noemt deze techniek Super Wifi.

De Sony BDP-S6500 heeft een adviesprijs van 149 euro.

Gerelateerde berichten

De GAT-voorversterker heeft iets Art Deco-achtigs in zich

Conrad Johnson komt met GAT Series 2

Bij de Conrad Johnson GAT – en dus ook de series 2 – gaan oude en nieuwe technologie hand in hand. Buizen, MOSFET’s en microprocessor in één behuizing, dat levert een interessante voorversterker op.

Geef een reactie