Nieuwe audiowinkel in Kampen: West HIFI Store

West HIFI Store opende onlangs zijn deuren in Kampen. De winkel biedt de nieuwste producten aan op het gebied van streaming audio, versterkers, cd-spelers, hoofdtelefoons, platenspelers, speakers en smart-tv’s.

De nieuwe winkel in Kampen neemt in zijn assortiment een groot aantal bekende merken op. Onder meer producten van Bowers & Wilkins, NAD, Rotel, Dali, Dynaudio, Sennheiser, B&O Play, Sonos, Bluesound en Yamaha zijn in het pand te bewonderen. Naast aandacht voor geluid biedt West HIFI Store ook Ultra HD-televisies van Samsung aan. Er is een Dolby Atmos-geluidssysteem ingericht voor het kijken van films. Naar eigen zeggen is de winkel daarmee de enige in de regio. West HIFI Store benadrukt dat een persoonlijke benadering voor de klant centraal staat.

De winkel is gevestigd aan de Oudestraat 95 in Kampen.

Gerelateerde berichten

Synology DS415play

Win een Synology DS415play!

Bij Alpha Audio draait het allemaal om streaming. En wie comfortabel – en veilig – wil streamen, kan niet om een NAS heen. Zo simpel is dat. Synology maakt – naar ons idee – de prettigste NAS-producten. We zijn dan ook heel blij en trots dat we een Synology DS415play mogen weggeven. Een gloednieuw model met […]

Geef een reactie